/ by /   Proizvođač opreme, Tektronix / 0 comments

Prijavite se za Tektronix-ov Forum inovacija 2023

Poštovane koleginice i kolege, Pridružite nam se i ove godine na Tektronix-ovom Forumu inovacija! Ako niste u mogućnosti da prisustvujete online seminaru, ne birnite! Prijavljenima će sva predavanja biti dostupna i nakon 15. juna.

Iskoristite priliku da od stručnjaka saznate više o najnovijim trendovima i otkrijete nove tehnike u oblasti merenja snage, u komunikacijama i poluprovodničim tehnologijama . Pridružite se kolegama iz celog sveta na putu ka gradnji budućnosti kroz inžinjering!

Prezentacije, panel-diskusije i demonstracije će voditi stručnjaci Tektronix-a i speciajlni gosti, među kojima su Džordan P. Evans iz NASA, Hava Sigelman sa Univerziteta Masačusets i Kris Gerdes sa Univerziteta Stanford.
 
Forum će trajati od 12. – 15. juna 2023. godine.
Prijavite se i pregledajte celu agendu klikom na dugme ispod.

Birajte između više od 20 predavanja sa raznovrsnim temama:

Merenje snage: Uđite dublje u pulsirajući svet tržišta, istražite nove tehnologije i naučite tehnike merenja.
Komunikacije: Budite u toku sa najnovijim serijskim komunikacijama i memorijskim standardima.
Automobilska industrija: Elektrifikacija vozila je tema nekoliko sesija tokom TIF 2023.
RF/Wireless: Saznajte više o generisanju i analizi radarskog signala.
Memorija: Ispratite najnovije promene u tehnologiji memorije mobilnih uređaja i naučite kako da se uhvatite u koštac sa izazovima koje donose nove brzine prenosa podataka.
Osnove merenja: Imate pitanja u vezi sa testovima i merenjima? Tektronix-ovi stručnjaci će se potruditi da odgovore na veliki broj pitanja koje vas interesuju.