Belsystems

Bel Systems

Osnovna delatnost Bel Systems doo Beograd je trgovina na veliko mernim instrumentima i uređajima. U programu se nalazi test i merna oprema, oprema za sinhronizaciju, oprema za optiku i sva prateća oprema.
Bel Systems je, od osnivanja aprila 1995. godine, partner Tektronix-a i Rohde&Schwarz-a. Za proteklih 25 godina smo program značajno proširili i postali zvanični distirbuter više renomiranih proizvođača merne opreme.
Našim korisnicima izlazimo u susret i kada im je potrebna merna oprema proizvođača čiji nismo partner, pa trenutno sarađujemo sa preko 50 dobavljača širom sveta. U cilju da naši korisnici dobiju tačno onu opremu koja im treba, i iskoriste je optimalno, obezbeđujemo stručne konsultacije za izbor opreme, demonstracije rada opreme i obuku za korišćenje, kao i podšku u procesu kalibracije opreme u nekoj od akreditovanih laboratorija i evropskih nacionalnih metroloških instituta sa kojima sarađujemo.
Nalazimo se u Beogradu, u Ulici Toše Jovanovića 7 na Čukarici. Cilj nam je da pomognemo naučnicima, inženjerima i tehničarima da lakše, brže i bezbednije dođu od ideje, preko izrade test uzoraka i testiranja do finalnog prozvoda.

Partneri: