Belsystems

AnaPico

AnaPico je jedan od lidera u proizvodnji RF i mikrotalasnih test i mernih instrumenata sa sedištem u Cirihu. Firma je osnovana 2005. godine.
Na čelu kompanije je dr Jakub Kučera, sa preko 30 godina iskustva u oblasti RF i mikrotalasnog testiranja i merenja. AnaPico se ponosi razvojem inovativnih i ekonomičnih rešenja za testiranje i merenje sa izuzetnim performansama. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Švajcarskoj.

RF signal generatori

Generatori analognih i vektorskih signala sa ultra-niskim šumom, brzim prekidanjem i baterijskim napajanjem. Višekanalni modeli se odlikuju fazno koherentnim izlazima. Veliki izbor modela sa učestanošću do 54 GHz.

Generator frekvencije

APSYN i APUASYN serije: generatori sa niskim faznim šumom, moduli do 40 GHz, USB/LAN interfejsi. DC napajanje sa malom potrošnjom omogućava korišćenje na terenu. Dostupni su u jednokanalnim i višekanalnim varijantama.

Analizator faznog šuma

PPH je sveobuhvatan analizator izvora signala, sa opsegom frekvencija od 1 MHz do 7, 26 i 40 GHz. Poseduje veliki broj funkcija za analizu izvora signala, kao i aktivnih i pasivnih uređaja koji ne osciluju samostalno, kao što su pojačavači ili delitelji frekvencija.