Belsystems

Telestream

Telestream je specijalizovan za proizvode koji omogućavaju da se video sadržaj približi bilo kojoj publici, bez obzira na to kako se kreira, distribuira ili gleda. Tokom čitavog životnog ciklusa digitalnih medija, od snimanja do gledanja, Telestream proizvodi se kreću od desktop komponenti i višeplatformskih aplikacija do potpuno automatizovanih transkodiranja digitalnih medija.
Od osnivanja 1998. godine, sedište kompanije Telestream nalazi se u Nevada Sitiju. Telestream 2019. preuzima Tektronix video proizvode.

PRISM

Vejform monitori za SDI i IP. Podržani formati SD, HD, 1080P, 2K, 4K, 8K sa četiri istovremena SDI ulaza. Dva IP video porta do 25G, sa podrškom za  ST 2110, ST 2022-7, ST 2022-6 i PTP.

Waveform Monitors

Vejform monitori za SDI. rezolucija do 4K. Opcioni NTSC i PAL. Studijska verzija sa maksimalnim performansama i prenosna varijanta sa integrisanom baterijom za rad na terenu.

Sync Generators

Hibridno rešenje, sink generator i PTP master. Pouzdano generisanje sync i test signala za hibridne SDI i IP sisteme. Lokovanje na GPS, PTP, NTSC/PAL black.

MEPG/PQA Analyzer

Sveobuhvatno rešenje za analizu i monitoring DTV transportnih strimova. Podrška za H.265 (HEVC), AVC/H.264, MPEG-2 i dr. povezivanja: 1G and 10G Ethernet, QAM, 8VSB, ASI, and DVB-S/S2.

Inspect 2110

Nadgledanje sadržaja i ključnih parametara u 2110 i ST 2022-6 mrežama.  Praćenje mrežnog transporta i QOS trendova.  kapacitet do 100Gbps preko 1 ili  2 40Gb / 100Gb Ethernet portova.

Vidchecker / Aurora

Softveri za analizu kvaliteta fajlova obezbeđuju da vaš sadržaj zadovolji i najzahtevnije korisnike. Telestream ima rešenja i za male post produkcije i za velike korporacije.