/ by /   Harogic, Proizvođač opreme / 0 comments

Novi partner – HAROGIC Technologies. Analizatori spektra do 40 GHz!

Novo Partnerstvo: Saradnja sa Harogic Technologies!

Sa velikim oduševljenjem objavljujemo da smo započeli saradnju sa Harogic Technologies, vodećim proizvođačem u oblasti RF tehnologije. Ovo partnerstvo označava početak uzbudljive faze u našem poslovanju, otvarajući vrata ka širokom spektru mogućnosti za naše korisnike.

HAROGIC Technologies revolucionizuje industriju još od 2015. godine, vođeni misijom da prošire granice RF tehnologije. Njihov portfolio proizvoda real-time analizatora spektra, sa USB i Ethernet interfejsima dizajniran je da zadovolji različite potrebe modernih inženjerskih i istraživačkih aplikacija.

U nastavku je pregled portfolija HAROGIC Technologies.

SA Serija:

SAN-400: 40 GHz kompaktni Real-Time analizator spektra koji nudi izuzetne performanse sa karakteristikama kao što su superheterodina digitalna arhitektura risivera i FPGA bazirano digitalno procesiranje signala.
SAE-200: Pokrivajući do 20 GHz, ovaj kompaktni Real-Time analizator spektra ima visoku supresiju slike i IF odbacivanje, što ga čini idealnim za zahtevne aplikacije.
SAE-90: Sa opsegom frekvencija do 9,5 GHz, ovaj analizator spektra pruža superiorne performanse supresije slike i IF odbacivanja za precizna merenja.
SAM Serija: Od modela SAM-80 do SAM-60 M3, ovi kompaktni analizatori nude različite opsege frekvencija i opcije integracije kako bi zadovoljili vaše specifične zahteve.

NX Serija:

NXN-400: Mrežni analizator spektra sa opsegom frekvencija do 40 GHz, sa naprednim digitalnim procesiranjem signala za precizna i pouzdana merenja.
NXE-200: Pokrivajući do 20 GHz, ovaj mrežni Real-Time Analizator spektra nudi visoku supresiju slike i IF odbacivanje za optimalne performanse.
NXE-90: Ovaj analizator spektra se proteže do 9,5 GHz, pružajući odličnu supresiju slike i IF odbacivanje za preciznu analizu.
NXM Serija: Uključujući modele NXM-80 i NXM-60, ovi analizatori mrežnih čvorova nude raznolikost i performanse za širok spektar aplikacija.

Sa njihovom posvećenošću miniaturizaciji, performansama i ekonomičnosti, analizatori spektra HAROGIC Technologies su dizajnirani da zadovolje najzahtevnije potrebe modernog RF inženjeringa.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da saznate više o tome kako ovi proizvodi mogu koristiti vašim projektima, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vas podrži u svakom koraku.

Hvala vam što ste nas izabrali za vašeg pouzdanog partnera u rešenjima za testiranje i merenje. Zajedno sa HAROGIC Technologies, radujemo se što ćemo unaprediti vaš uspeh u RF inženjeringu i dalje.


Leave a Reply