/ by /   Keithley, Proizvođač opreme, Tektronix / 0 comments

Keithley DMM6500: Revolucionarni multimetar sa naprednim mogućnostima merenja

Keithley DMM6500 predstavlja prekretnicu u svetu multimetara, pružajući vrhunsku preciznost, pouzdanost i širok spektar naprednih funkcionalnosti u jednostavnom i kompaktnom dizajnu. Ovaj izuzetno moćan instrument postavlja nove standarde u industriji merenja električnih veličina, zadovoljavajući potrebe i zahtevne primene u laboratorijskim istraživanjima, testiranju elektronike i inženjerskim dijagnostičkim zadacima.

Prednosti Keithley DMM6500:

 1. Izvanredna preciznost: DMM6500 impresionira sa svojom izuzetno visokom rezolucijom i brzinom uzorkovanja, obezbeđujući izuzetno tačne merne rezultate. Sa 6,5-digitnim rezolucijom, ovaj multimetar omogućava očitavanje čak i najmanjih promena u električnim veličinama, postavljajući nove standarde preciznosti u industriji.
 2. Širok opseg merenja: Opremljen sposobnošću merenja napona, struje, otpora, kapaciteta i frekvencije, DMM6500 pruža izuzetno širok opseg merenja koji može zadovoljiti čak i najzahtevnije aplikacije. Bez obzira da li se bavite istraživanjem, testiranjem ili dijagnostikom elektronike, ovaj multimetar će vam pružiti sveobuhvatne mogućnosti merenja.
 3. Napredne funkcionalnosti: Keithley DMM6500 je pravi izvor inovativnih funkcionalnosti. Sa histogramskim prikazom merenja, omogućava detaljnu analizu raspodele podataka. Dodatno, podržava SCPI komande, što omogućava automatizaciju testiranja i povećava efikasnost rada. Sa mogućnošću skladištenja i analize podataka direktno na uređaju, pruža vam praktičnost i fleksibilnost za daljnju analizu.
 4. Intuitivni korisnički interfejs: DMM6500 je opremljen sa ekranom osetljivim na dodir, veličine 5,5 inča, koji omogućava jednostavno kretanje kroz meni i jasno očitavanje rezultata merenja. Sa modernim dizajnom korisničkog interfejsa, ovaj multimetar je prilagođen kako za iskusne profesionalce, tako i za početnike u svetu merenja električnih veličina.
 5. Povezivost i fleksibilnost: DMM6500 se ističe i po svojim mogućnostima povezivanja i fleksibilnosti. Sa integrisanim bežičnim interfejsom, možete jednostavno povezati uređaj sa računarima ili mobilnim uređajima radi daljinskog upravljanja i prenosa podataka. Takođe, multimetar poseduje različite portove, uključujući USB i Ethernet, što vam omogućava lako povezivanje sa drugim uređajima i sistemima.

Osnovne karakteristike Keithley DMM6500:

 • Broj analognih kanala: 1
 • 15 funkcija merenja
 • Propusni opseg: 100 kHz
 • Rezolucija: 6,5 cifara
 • Maksimalna brzina uzorkovanja: 1,8 MS/s
 • 5-inčni (12,7 cm) višedodirni kapacitivni ekran osetljiv na dodir sa grafičkim prikazom
 • Portovi: USB, Ethernet
 • Napajanje: AC/DC
 • Prošireni opseg merenja od 10 pA do 10 A i od 1 µΩ do 100 MΩ
 • Velika interna memorija; mogućnost skladištenja do 7 miliona očitavanja
 • Višejezički režimi: SCPI, TSP® skriptiranje, emulacija Keithley 2000 SCPI, emulacija Keysight 34401A SCPI
 • Snimanje prelaznih napona ili struja uz pomoć digitajzera sa brzinom od 1 MS/s
 • USB priključak za skladištenje očitavanja, konfiguracija instrumenata i slika ekrana
 • Trogodišnja garancija

Keithley DMM6500 predstavlja savršeno rešenje za profesionalne inženjere i istraživače koji zahtevaju vrhunsku preciznost, napredne funkcionalnosti i pouzdanost u svetu merenja električnih veličina. Sa ovim multimetrom u vašoj laboratoriji, možete biti sigurni da ćete ostvariti precizne i pouzdane rezultate merenja. Pružiće vam samopouzdanje i efikasnost u svim vašim električnim merenjima.