Program

tektronixTektronix je svetski lider u oblasti elektronskih instrumenata za merenje, ispitivanje i monitorisanje. Tektronix- ovi proizvodi se nalaze u razvojnim centrima, laboratorijama i telekomunikacionim mrežama svih vodecih firmi iz oblasti novih tehnologija.

Sajt proizođača www.tek.com

 

 Rohde&SchwarzRohde&Schwarz je svetski i evropski lider u proizvodnji test i merne opreme za radiomonitoring. R&S rešenja se nalaza u radio-difuznim ustanovama, telekomunikacionim operaterima, vojnim ustanovama, regulacionim telima...

Sajt proizođača www2.rohde-schwarz.com
 

KEITHLEYKeithley je svetski lider u proizvodnji preciznih mernih instrumenata, proizvoda za prikupljanje podataka i kompletnih sistema za praćenje proizvodnje i testiranja. Proizvodi se nalaze u svim većim preduzećima za proizvodnju elektronskih komponenti za izvođenje specializovanih testova u proizvodnji.

Sajt proizođača www.keithley.com
 

SpectracomSpectracom je jedan od vodećih proizvođača opreme namenjene za generisanje, distribuciju i merenje tačnog vremena i frekvencije. Spectracom instrumenti imaju primenu u vojnim i civilnim ustanovama, u ustanovama gde je sinhronizacija od ključnog zančaja (telekomunikacioni operateri, radio-difuzne ustanove, regulaciona tela, banke...).

Sajt proizođača www.spectracomcorp.com
 

Pendulum ABPendulum je evropski lider u oblasti elektronskih instrumenata za merenje i distribuciju vremena i frekvencije. 2009. godine je došlo do sapjanja Pendulum i Spectracoma. Dve firme nastupaju pod nazivom Spectracom.

Sajt proizođača www.spectracomcorp.com
 

sefram mali logoSefram je francuski proizvođač specijalizovan za sisteme za akvizicijju podataka sa merenja, TV analizatore i instrumente za merenje električnih veličina: multimetre, strujna klješta, testere parametra okruženja i svih dodataka i sondi za merenja.

Sajt proizođača https://www.sefram.com/en/.
 

bk logo maliB&K Precision je jedan od vodećih proizvođača visoko kvalitetnie test i merne opreme. U svom programu imaju široku lepezu DC izvora napajanja, AC izvora, DC elektronskih opterećenja, testere komponenti, alanlizatore baterija, multimetre i generatore signala.

Sajt proizođača https://www.bkprecision.com/.
 

barnfind_logo_maliBarnfind Technologies nudi najfleksibilnija i najekonomičnija rešenja za optički transport, multipleksiranje, rutiranje, konverziju i distribuciju signala.

Sajt proizvođača http://www.barnfind.no/ 

 

GreenleeGreenlee je proizvođač test i merne opreme i alata namenjenih za istalaciju i održavanje telekomunikacionih, kablovskih i insdustijskih mreža. Greenlee grupa poseduje u svom programu proizvode drugih proizvođača kao što su Tempo, Paladin Tools i drugi.

Sajt proizođača www.greenlee.com
 

 Elettronica VenetaElettronica veneta je svetski lider u proizvodnji učila za srednje stručne škole i fakultete. Sistemi pokrivaju oblast elektronike, telekomunikacija, mašinstva, hemije i drugih specijalizovanih oblasti. Sistemi sadrže brojne primere laboratorijskih vežbi namenjene određenom stepenu zananja, kao i automatizovane softvere za rad.

Sajt proizođača www.elettronicaveneta.com
 

ZeliskoZelisko je jedan od vodećih evropskih proizvođača saobraćajne signalizacione opreme.

 

Sajt proizođača www.zelisko.at